Stichting Met je hart

Samen eten maakt gelukkig!

S

Ik ben al jaren vrijwilliger bij stichting Met je hart. Wij zetten ons in tegen eenzaamheid bij kwetsbare ouderen. Stichting Met je hart organiseert lokale ontmoetingen en nodigt ouderen regelmatig uit om samen te zijn in hun eigen buurt of dorp. 

Persoonlijke aandacht en tijd voor een praatje is zo ontzettend waardevol! 

Ik ga 1 keer per maand eten met de ouderen. Het geeft niet alleen hen maar mij ook een ongelooflijk geluksgevoel, omdat ze er zo van genieten en ik hiermee echt een verschil maak. We halen ze op en brengen ze thuis.

Ik was actief in Utrecht en nu in Dongen, maar er zijn in nog veel meer gemeenten ontmoetingen. Wil jij ook vrijwilliger van Met je hart worden of een stamtafel (vaste groep van 6 – 8 ouderen) opzetten in jouw gemeente? Neem dan contact op met stichting Met je hart.