Van je hoofd naar je hart

Ik heb onlangs 2 weken Italië achter de rug. Wat was dat genieten! Ik had het ook echt even nodig. Ik zat namelijk behoorlijk in mijn hoofd. Al een tijdje was ik weer te veel aan het nadenken en wilde ik de controle houden. Mijn grote valkuil…..

Want ik ben blij met mijn hoofd en wat het allemaal mogelijk maakt, maar het kan mij ook enorm in de weg zitten.

Heel enthousiast kan ik aan iets beginnen. Als ik er in geloof en ik zie het voor me dan ga ik ervoor. Gericht op de toekomst ga ik grondig te werk.

Ik wil wel snel resultaat zien. En als ik dat niet zie, dan stuur ik bij en ga ik mij nog meer verdiepen.

Zie ik na een tijdje nog te weinig beweging, dan word ik ongeduldig. En mijn ongeduld kan mij ergens brengen, maar deze keer leidde het tot frustratie/onmacht. Ik werd getriggerd en ging nog harder werken…totdat ik te ver van mezelf af stond en niet meer mijn eigen weg bewandelde.

Hmmm not working

Mijn enthousiasme komt uit mijn hart. Het is voor mij dus belangrijk dat ik in die energie blijf. Daar ben ik ergens op AAN gegaan. Dat was niet mijn hoofd.

Dat denken is overleven, oude overtuigingen die de overhand nemen. Teveel nadenken zorgt dat ik in een lage energie kom. En dat mag worden doorbroken. Dan werkt 2 weken Italië zeker. Genietend van een andere omgeving en van de natuur kom ik langzaam uit mijn hoofd en voel ik weer de energie waar het ooit mee begon.

Werken aan Geluk is voor mij een dagelijkse bezigheid. Het is niet alleen mijn bedrijf, het is wat ik te doen heb. Ik hoef niet altijd 2 weken (ver) weg te gaan om het vakantiegevoel te beleven. Ik beleef elke dag minivakanties; van 3 minuten een ademhalingsoefening tot een paar uur wandelen in de natuur. Dat zorgt er voor dat ik van mijn hoofd naar mijn hart ga.

Elke dag werken aan mijn geluk zorgt ervoor dat ik een leven leid dat strookt met wat ten diepste belangrijk voor mij is en waar ik energie van krijg!

Mijn belangrijkste basis is zelfkennis. Dat heeft mij absoluut de juiste richting gegeven. Ik weet wie ik ben, zonder al mijn gedachten. Dat geeft veel rust. En dat gun ik jou ook!

Wil jij ook weten wie je bent, zonder al jouw gedachten? Meld je gratis aan voor een Persoonlijke Verdiepingssessie.

Tijdens deze sessie onderzoeken we jouw eerste stap voor meer bewustzijn en energie!

Deel dit op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *