Bewustzijn

Waar kom jij je bed voor uit?

Hoe zou het zijn als jij ’s ochtends uit je bed springt en voelt: YES! Ik mag weer het verschil maken met dat wat ik het allerleukste vind! Werken voelt niet als hard werken, maar als bijdragen aan een mooiere wereld. Je doet waar je goed in bent en het gaat vanzelf.

Als dit voor jou klinkt als een droom…… dan is het de vraag hoe gelukkig jij bent in je werk en hoeveel energie het je eigenlijk kost?

In loondienst ging ik steeds minder uren werken, omdat ik hoopte dat dat mij meer energie zou geven. Maar helaas, het kostte mij eigenlijk alleen maar nog meer energie, omdat ik niet meer vrije tijd nodig had…. Het was iets anders. Ik was op zoek naar veel meer diepgang. In mijzelf en in anderen.

Ik wilde impact maken op de manier die bij mij past. Ik wilde in die flow komen, waarin je nooit meer op je horloge kijkt, de dag te kort is en je weer uitkijkt naar de volgende dag!

Jaren terug ging ik puur op mijn gevoel en nieuwsgierigheid (na diepgaande inzichten) cursussen en opleidingen volgen waarin ik zo veel relaxter was en mij direct thuis voelde…. Ken je dat gevoel? Dat voelde MAGISCH! Echt waar.

De basis was voor mij: bewustzijn.

Bewust zijn van mijzelf. Waar krijg ik nu echt energie van en wat kost mij energie?

Ik vind het heerlijk om samen met jou te onderzoeken wie jij nu eigenlijk echt bent én wat je tegenhoudt om het werk te doen wat van nature bij jou past.

Ik geloof in JOU!

Heb je het idee dat er nog veel meer in jou zit en ben je nieuwsgierig waarom je dat (nog) niet laat zien? Meld je gratis aan voor een Persoonlijke Verdiepingssessie 

Tijdens deze sessie onderzoeken we jouw uitdagingen en wat jouw eerste stap is voor meer bewustzijn en (werk)geluk.

 

Deel dit op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *